Personel Uygulamaları
COVID-19 salgını ile ilgili olarak çalışanlarımız bazında birçok önlem alınmıştır. Bu önlemler;
- “KORONAVİRÜS RİSKİNE KARŞI 14 KURAL” hakkında çalışanların Covid-19 virüsü hakkında eğitimler verilmektedir.
- Çalışanlarımızın firmaya girişlerinde ateş ölçer ile ateş ölçümleri yapılmaktadır.
- Çalışanlarımıza fabrika girişinde maske dağıtılmaktadır.
- Kapı kolları, yemekhane, lavabo ve tuvalet gibi sık kullandığımız yüzeyler su ve deterjanla sürekli olarak temizlenmektedir.
- Fabrika girişi, yemekhane ve genel kullanım alanlarına sabit dezenfektan istasyonları kurulmuştur.
Misafir Uygulamaları
COVID-19 salgını ile ilgili olarak fabrikamıza ziyarete gelen misafirlerimiz ve iş birliği içinde olduğumuz firma yetkililerimiz için aldığımız önlemler aşağıdaki gibidir.
- Misafirlerimizin firmaya girişlerinde ateş ölçer ile ateş ölçümleri yapılmaktadır.
- Misafirlerimizin maskesiz olarak fabrikaya girişlerine izin verilmemektedir.
- Kapı kolları, lavabo ve tuvalet gibi misafirlerimizin de kullanabileceği alanlar su ve deterjanla sürekli olarak temizlenmektedir.
- Fabrika girişi, sekretarya ve genel kullanım alanlarına sabit dezenfektan istasyonları kurulmuştur.
Yemekhane Uygulamaları
COVID-19 salgını ile ilgili olarak fabrikamız yemekhanesinde alınan önlemler ve uygulamalar aşağıdaki gibidir.
- Yemekhane girişinde dezenfektan istasyonu kurulmuştur.
- Yemekhane çalışanlarının maske ve eldiven kullanmaları sağlanmaktadır.
- Yemekhane masa düzeninde sosyal mesafe kuralına uyulmaktadır.
- Yemekhanede kullanılan baharat, kürdan, tuz, gibi malzemeler tek kullanımlık olarak verilmektedir.
- Yemekhanede çatal bıçak ve kaşıklar kağıt ambalaj içinde verilmektedir.
- Yemekhane de ekmekler ambalajlı olup, içme suyunu pet şişede servis edilmektedir.